Bugun...


Bulanık MYO’dan 19 Mayıs ve Bahar Şenlikleri Başladı
Tarih: 08-05-2024 14:47:13 Güncelleme: 08-05-2024 14:47:13 + -


Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle birlikte 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı Şenlikleri ve Bahar Şenliği Programı düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 08-05-2024 14:47

Bulanık MYO’dan 19 Mayıs ve Bahar Şenlikleri Başladı

Öğrencilerin eğlenmesi ve motivasyonlarını artırmayı hedeflediklerini dile getiren Bulanık MYO Müdürü Prof Dr. İrşad Sami Yuca: ‘Gerçekleştirdiğimiz birçok etkinlik ile öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı. Bugün Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksek Okulu kam püsündeyiz. 19 Mayıs’a hitaben gençliğimizle birlikte bir Bahar şöleni düzenledik. Hem 19 Mayıs’a hitaben, hem de baharın gelişini kutlamak. Öğrencilerimiz hem göz dönemi, hem de bahar dönemi yoğun geçen eğitim ve öğretimde geçen bir stres içine giriyorlar. Bu stresi beraber atlatmak adına da bir küçük şenlik tertip ettik. Bu şenliklerin içerisinde Voleybol turnuvası, tenis turnuvası, ip çekme, halay çekme ve diğer başka oyunlarla, satranç oynama gibi çeşitli oyunlarla şenliğimizin programını belirledik. Şuan bir aradayız Yüksek okulumuzun öğrencileri ile keyifli bir vakit geçirmekteyiz. İnşallah bunu bir gelenek haline dönüştürerek her sene kam püsümüzün bahçesinde tertip edeceğiz. Bu hem birlikteliği, hem kardeşliği, hem dostluğu, hem yüksek okul öğrencisinin, okul aile birliğine katkı sunması en azında güzel bir anının ortaya çıkmasına vesile oluyor. En azında buradan mezun olup gittiklerinde beleklerinde bu şenliğin bir kırıntısı, bir parçası kalması bile büyük bir anlam teşkil ediyor.  Bu vesileyle bize katkı sunan basının değerli bireyleri, değerli iş adamlarımız ve hocalarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.  Ayreten bu şenliğin düzenlemesinde Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Profesör Mustafa Alican rektörümüze ayrıca teşekkür ederiz. Kendisi her konuda bize desteklerini tanzim ettiler bu anlamda kendisine teşekkür ederim. Her zaman öğrenci odaklı olarak hareket ettik ve böyle olmayı da sürdüreceğiz” dedi.

Şenlikte ikramların yanı sıra, Voleybol, halay çekme, Santranç gibi yarışmalar gerçekleştirildi. Yarışmalarda birinci olanlara MYO Müdürü ve öğrenci temsilcisi tarafından ödüller verildi. Öğrenciler gönüllerince eğlenip, müzik eşliğinde halay oynadı.




Kaynak: Bulanık Bilican Haber

Editör: Galip KILINÇ

Bu haber 59 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI