Bugun...


BULANIK BELEDİYES İLK MECLİSİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Tarih: 07-04-2024 13:26:31 Güncelleme: 07-04-2024 13:26:31 + -


Bulanık Belediye Eş Başkanları Arafat Kardağı ve Aryan Doğan başkanlığında 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde seçilen Meclis Üyelerinin katılımı ile 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısı yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 07-04-2024 13:26

BULANIK BELEDİYES İLK MECLİSİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Bulanık  Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı yapıldı.  Bulanık Belediye Eş Başkanları Arafat Kardağı ve Aryan Doğan başkanlığında Belediye Makam Salonu’nda gerçekleştirilen Nisan ayının ilk toplantısında, gündemde yer alan yoklama , geçen toplantı  tutanak özetlerinin meclis üyelerine sunulması,  Birinci ve İkinci Başkan Vekillerinin seçilmesi talebi oluşturulması,  Encümen üyelerinin oluşması talebebi , 2023 denetim raporu, 2023 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi vb. 11 madde görüşüldü.

Seçim sonuçlarıyla birlikte yeni seçilen Meclis üyelerine başarılar dileyen Eşbaşkan Arafat Kardağı, “31 Mart 2024 tarihlerinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminin Bulanık’ımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Halkımızın teveccühleriyle, takdiriyle bugün bu koltuklarda oturuyoruz. Bulanık’a belediye eşbaşkanı olmanın ayrıcalığını ve ağır yükünü çok iyi biliyoruz. Halkımızın hakkını korumak, hizmetinde olmak asli görevimiz olacaktır. Bize gösterilen ilgiye, sevgiye ve güvene layık olmaya çalışacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde çok güzel işlere onurlu halkımızla birlikte imzalar atacağız. Hep birlikte Bulanık için 5 yıl boyunca çok çalışacağız. Bu onurlu görevi hep birlikte yapacağız” Dedi.




Kaynak: Bilican Haber

Editör: Galip KILINÇ

Bu haber 1391 defa okunmuştur.

Etiketler : BİLİCAN HABER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI