Bugun...


SARIPINAR BELEDİYE BAŞKANI MAŞUK ATAŞ, MAZBATASINI ALDI
Tarih: 04-04-2024 14:54:22 Güncelleme: 04-04-2024 14:54:22 + -


31 Mart Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Bulanık Sarıpınar Beldesi Belediye Başkanı seçilen Maşuk Ataş Mazbatasını aldı.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2024 14:54

SARIPINAR BELEDİYE BAŞKANI MAŞUK ATAŞ, MAZBATASINI ALDI

Sarıpınar Belediye Başkanlığı'na seçilen Demokrasi ve Atılım Parti’li (DEVA) Maşuk Ataş, ilçe Başkanı Cengiz Kandemir ile birlikte ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını alarak göreve başladı. 

 

Başkan Maşuk Ataş, seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu söyleyerek: “31 Mart Yerel Seçimlerinde Sarıpınar halkı tercihini bizden yana kullandı ve bizlere bu görevi layık gördü. Böyle bir sorumluğu bizlere verdiği için Sarıpınar halkına teşekkür ediyorum. Sarıpınar’a hizmet için bu bir bayrak yarışıdır ve 5 yıl boyunca bu bayrağı onurla taşıyacağım.” dedi.

Ataş, Sarıpınar’da yeni bir dönem başladığını belirterek: "Bundan sonra beldemizde bir hizmet dönemi olması hepimizin arzusudur. Geçmiş dönem belediye başkanlarımıza beldemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri bu koltuğa oturtan hemşehrilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Kimsenin bir delikli kuruşunda gözümüz olmayacak. Sarıpınar halkına  layık olacağız. Herkesin başkanı olacağız." ifadelerini kullandı.




Kaynak: Bilican Haber

Editör: Galip KILINÇ

Bu haber 542 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI