Bugun...


DEM PARTİLİ BULANIK BELEDİYE EŞBAŞKANLARI ARAFAT KARDAĞI VE ARYAN DOĞAN MAZBATALARINI ALDILAR
Tarih: 04-04-2024 14:51:05 Güncelleme: 04-04-2024 14:51:05 + -


Bulanık’ta 31 Mart’taki seçimlerde Belediye eşbaşkanı seçilen DEM Parti’li Arafat Kardağı ve Aryan Doğan, mazbatalarını aldılar.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2024 14:51

DEM PARTİLİ BULANIK BELEDİYE EŞBAŞKANLARI ARAFAT KARDAĞI VE ARYAN DOĞAN MAZBATALARINI ALDILAR

Bulanık’ta  31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde DEM Parti eşbaşkan adayları Arafat Kardağı ve Aryan Doğan , yüzde 54,26 oy alarak belediye eşbaşkanları olarak seçildiler. Kardağı ve Doğan, Bulanık Adliyesi’ndeki Merkez İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını  aldılar. Eşbaşakanları Arafat Kardağı ve Aryan Doğan’a, DEM Parti İlçe Eş Başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Eşbaşkanalar Kardağı ve Doğan, belediyenin bütün imkanlarını zorlayarak halka hizmet etmeyi esas alacaklarını söyleyerek, “31 Mart halkımızın zaferi ile sonuçlandı. Halkımız kayyuma, hukuksuzluğa ve zulme karşı iradesini ortaya koydu. İnanıyoruz ki, bu sonuçlar demokratik gelecek için yeni dönemin kapısını açar. Belediyemizin bütün imkanlarını zorlayarak halkımıza hizmet etmeyi esas alacağız ve halkımıza layık olabilmek için çaba göstereceğiz. Belediyenin tek bir kuruşuna dahi tenezzül edilmeyecek ve halkın yararına harcanacak. Bundan emin olmanızı istiyorum” ifadelerini kullandılar.

Eşbaşkanlar Kardağı ve Doğan , daha sonra belediye binasına geçerek görevine başladı.




Kaynak: Bilican Haber

Editör: Galip KILINÇ

Bu haber 473 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI