Bugun...


YILKA’DAN İFTAR YEMEĞİ
Tarih: 25-03-2024 21:09:03 Güncelleme: 25-03-2024 21:09:03 + -


Bulanıklı iş insanı YILKA İnşaat Limited Şirketi sahibi Nurettin Yılmaz, Zafer mahallesindeki Alparslan Otağında bir iftar yemeği verdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2024 21:09

YILKA’DAN İFTAR YEMEĞİ

İftar yemeğine YILKA İnşaat Limited Şirketi  sahibi  Nurettin Yılmaz, Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Korkut Kaymakamı Ahmet Çelik, Patnos Kaymakamı Hasan Taş, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yakup Kaya, kurum amirleri, vatandaşlar ile medya mensupları katıldı.

İftar programını sonrasında açıklamalarda bulunan İş İnsanı Nurettin  Yılmaz ,” Bu akşam mülkü amirlerimizle beraber vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğuna ulaştık.  Bu şekilde yapılan hayırdan çok mutlu oluyorum. İftar vakti aynı anda yüzlerce kişi oruçlarını açıyor burada. Ramazan ayının güzelliğinin, orucun ve iftarın sevincinin, Kuran-ı Kerim’in ferahlığının ömrümüzden eksik olmadığı bugünkü iftar soframız, sevdiklerimizle bereketlendi. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bu anlamlı gecede bizi yalnız bırakmayan sayın kaymakamlarımıza tüm misafirlere teşekkür ediyorum ve medya mensuplarına teşekkür ediyorum. ” dedi.


 

 

 




Kaynak: Bilican Haber

Editör: Galip KILINÇ

Bu haber 1208 defa okunmuştur.

Etiketler : bulanık haber

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI