Bugun...


BULANIK’TA YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞKAN ADAYI SELAHATTİN TURAN OLDU
Tarih: 14-02-2024 18:37:33 Güncelleme: 14-02-2024 18:37:33 + -


Bulanık’ta Yeniden Refah Partisi bulanık belediye başkan adayı Selahattin Turan oldu.

facebook-paylas
Tarih: 14-02-2024 18:37

BULANIK’TA YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞKAN ADAYI SELAHATTİN TURAN OLDU

Sellahattin Turan Ankara’da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Dr. Sayın Fatih Erbakan tarafından adaylık rozeti takıldı.

Sellahattin Turan gazetecilere yaptığı açıklamada, Anakara’da Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan tarafından adaylığımı belirlendiği, Genel başkanımızın Bulanık’ta beklenen başarıya hitaben kendilerinin siyasette göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı, bizde yerel yönetimlerde Bulanık’ta, bulanığın anahtarını teslim ederek aday gösterdik dedi.

 Bulanık’ta birçok sosyal sorumluluk projelerine geçmiş dönemde imza atarak gönüllerde gönül köprülerinin kurmayı başaran Turan, “ Bulanık’ta adaylık sürecinde belirtildiği gibi biz Bulanık’ın sorunlarını biliyoruz. Kanayan yaralarını biliyoruz. Kanayan yaralarına merhem olma adına ehim bir tabip edasıyla neşter vurmaya talibiz. Neşter vurmaya geliyoruz. Bulanık’ta hep birlikte el ele vererek, gönül  gönüle vererek Bulanık’ın sorunlarını çözmeye, Bulanık’ın problemlerini ortadan kaldırmaya talibiz. Hep birlikte başaracağız”ifadelerinden bulundu.

Turan: “Bulanık’ın ilçenin, kentin iç dinamikleriyle yönetileceği ifade ederek. Ben yaptım olduğu mantığından uzak, milletiyle kenetleşen, sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarıyla, siyasetçileri ve kanaat önderleriyle birlikte Bulanık’ın sorunlarını, Bulanık’ta kent meclisinde tartışarak çözeceklerini ve problemlerini bir bir ortadan kaldıracağız. Önümüzdeki hafta Bulanık ilçemizde seçim startını veriyoruz. Bulanık artık Yeni den Refah partisiyle milli görüş adil düzen belediyeciliğe kavuşacak. Adil bir yönetim, hakça bir yönetim ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı ile bulanık’ta sevgi tohumu oluşturacağız” dedi. 




Kaynak: Bilican Haber

Editör: Galip KILINÇ

Bu haber 347 defa okunmuştur.

Etiketler : SELAHATTİN TURAN

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI