Bugun...


Bulanık’ta kadın futbol takımı kuruldu
Tarih: 17-10-2023 18:27:51 Güncelleme: 17-10-2023 18:27:51 + -


Bulanık Bilican Spor Kulübü bünyesinde kurulan kadın futbol takımı ilk antrenmanına çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2023 18:27

Bulanık’ta kadın futbol takımı kuruldu

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak’ın destekleriyle Bulanık Bilican Spor Kulübü bünyesinde kurulan ilk kadın futbol takımı ilk antrenmanına çıktı.

Bulanık Futbol sahasında antrenör Zelal Aral’ın gözetimi altında başlayan antrenmanda ilk olarak ısınma koşusu yapıldı. Isınma koşusunun ardından açma germe çalışmasıyla antrenmanlar devam etti.

“BULANIK’I KADIN OLARAK TEMSİL EDECEĞİZ”

Gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan  Bulanık Bilican Kadın Futbol Kulübü  Antrenörü  Zelal Aral,, hedeflerinin Bulanık’ı daha üst liglerde temsil etmek olduğunu söyledi.

Sporu, futbolu çok sevdiğini söyleyen Aral;   “ İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Sayın Oğuzhan Ocak’ın destekleriyle Bulanık Bilican Spor Kulübü bünyesinde Bulanık’ta bir ilk olan Bulanık Kız Futbol Takımını kurduk.  3. Lig’de başlayacağız. Hedefimiz  ilerleyen yıllarda daha üst liglere çıkmak. Şu anda alt yapımızı oluşturduk.  İnşallah Bulanık’ı liglerde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Desteklerinden dolayı ilçe kaymakamımız Sayın Oğuzhan Ocak’a teşekkür ederim.” Dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ KIZLARI SAHADA ZİYARET ETTİ

Bulanık İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek beraberinde Bulanık Bilican Spor Kulüp Başkanı ve yöneticileri ile birlikte ilk antrenmanına çıkan Bilican Spor Kadın takımını sahada ziyaret etti.

Bulanık’ta kız futbol takımının kurulmasından büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Müdür Aytaç Tefek; “ Kızlarımızı bir ilke imza atmasından ve cesaretlerinden dolayı kutluyorum.  İlçemizi liglerde en güzel şekilde temsil edeceklerinden eminim. Biz gençlerimizin her zaman yanlarında olacağız. “dedi.

 




Kaynak: murat haber

Editör: Mehemet Fideyil TEMEL

Bu haber 1370 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI